Olet Ihana tapahtumat

Olet Ihana tapahtuma kiertää ympäri Suomea.

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä yhteen kauneuden, pukeutumisen, hyvän olon ja sujuvan arjen aloilla toimivat yritykset. Tämän lisäksi yhdistämme toimijat asiakkaiden, ihanien naisten kanssa.

Olet Ihana tapahtuma on nähnyt ensimmäistä kertaa päivänvalon nykyisessä muodossaan vuonna 2013 ja silloin viihdyttiin Espanjan Aurinkorannikolla, Fuengirolassa. Tämän jälkeen tapahtumia on ollut eri puolilla Suomea. Nykyisellään Olet Ihana tapahtumaa tuotetaan 6-7 kaupunkiin eri puolilla Suomea.

Tapahtuma on olemukseltaan kuin ”minimessut”, mutta kuitenkin aina helposti lähestyttävänä ja sopivan kokoisena kokonaisuutena. Haluamme palvella jokaista yrittäjää / esittelijää henkilökohtaisesti ja räätälöidysti sekä saada jokaisen tapahtuman kävijän tuntemaan itsensä ainutlaatuisen ihanaksi!

Ohjelma tapahtumassa on luonnollisesti tärkeää. Olet Ihana tapahtuman ohjelmaa koostuu informatiivisista osista, kuten näytöksistä, haastatteluista ja esittelyistä.

Tapahtuman viestissä, kuten kaikessa muussakin Olet Ihana by Mekko & Mieli sateenvarjon alla, korostetaan yksilöllisyyttä, ainutlaatuisuutta ja tietenkin ihanuutta.

Haluatko saada lisätietoa tapahtumista? Soita Minnalle 045-2215502 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen mekkojamieli@gmail.com

Katso tunnelmia ja tapaa tehdä tapahtumaa Naistenpäivän Olet Ihana tapahtumasta Kurikasta  tästä linkistä 

Share Button
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram