Olet Ihana by Mekko & Mieli oli Kurikassa 8.3!

 

Niin huippua! Niin Ihanaa!

Sitä se totisesti taas oli, Olet Ihana tapahtuma Kurikassa viime viikolla. Tapahtuman ajankohdaksi sopi tietenkin upeasti Kansainvälinen Naistenpäivä 8.3.

Ihan alkuun, vielä täälläkin, haluan sydämestäni kiittää jokaista yhteistyössä toiminutta yrittäjää, esittelijää, edustajaa ja asiantuntijaa sekä tietenkin jokaista Ihanaa Naista, joka vieraili Olet Ihanassa!

Tapahtuma alkoi klo 18.00 ja jo hyvissä ajoin ennen kuuden kellonlyömää aulassa oli runsaasti naisia. Katselin itse salin etuosassa sisään tulevia upeita, jotka saapuivat sankoin joukoin ja mietin, kuinka onnellinen olenkaan. Ymmärsin taas kerran, kuinka tärkeää on tuottaa ja järjestää tälläisiä tapahtumia. Tupa oli niin sanoakseni ”piukassa” 🙂


Illan aikana oli myös ohjelmaa, arpajaiset ja kaffittelua, totta kai 🙂 Naiset saivat vinkkejä eri yritysten esittelypöydissä, olipa kyseessä huulipuna tai kodin kevät-stailaus. Itse sain jälleen antaa arjen vinkkejä pukeutumiseen ja myös mm. kevät-meikkiin.

Mainiota mielestäni oli myös se, että ylitimme uutiskynnyksen YLEn Pohjanmaan radioon 🙂

SEURAAVA Olet Ihana tapahtuma on luvassa RIIHIMÄELLÄ toukokuun alkupuolella 🙂 

 

Lopuksi vielä – erityis-KIITOS Raija <3

– Minna –

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *